+30 2374041255 Ελληνικά Αγγλικά


Σίβηρη

Σίβηρη

Γνωστή για το καλλιτεχνικό φεστιβάλ

Image Description
Η Σίβηρη είναι ένα χωριό στην Δυτική Κασσανδρεία το οποίο απέχει από την Καλλιθέα 9 χλμ. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά κατά μήκος της αμμώδους ακτής. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως κάθε παραθαλάσσιο χωριό στην Χαλκιδική και ειδικά στο πρώτο πόδι, είναι γεμάτο με ξένους και Έλληνες τουρίστες. Η Σίβηρη είναι γνωστή εξαιτίας του Φεστιβάλ Κασσάνδρας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούλιο και Αύγουστο στο μεγάλο αμφιθέατρο που υπάρχει έξω από τη Σίβηρη.

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας που λαμβάνει χώρα στο αμφιθέατρο της Σίβηρης είναι μαζί με το Φεστιφάλ Σάνη το πιο διάσημο καλλιτεχνικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στη Χαλκιδική. Γνωστοί Έλληνες και ξένοι τραγουδιστές, ηθοποιοί και μουσικοί, διοργανώνουν παραστάσεις κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού.
 

"Σίβηρη … με το ειδυλλιακό και πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της! "

Τα νερά στην αμμώδη παραλία της Σίβηρης είναι ρηχά και υπάρχουν πολλά Beach Bar, στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία, να παίξετε ρακέτες ή beach volley, και να διασκεδάσετε.

Η Σίβηρη φημίζεται για ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο, το ειδυλλιακό και πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της, που θα σας συναρπάσει με τα υπέροχα κατακόκκινα χρώματα που παίρνει ο ουρανός όταν ο ήλιος τείνει προς την δύση του.
 

Blue Garden Rooms

To Blue Garden βρίσκεται πάνω στον δρόμο Φούρκας – Ποσειδίου στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής στην κατάφυτη Κασσάνδρα.

Βρείτε μας

Blue Garden
Φούρκα - Χαλκιδική 630 77

(23740) 41255 - 6986978869